Lidt om os


Heinrich Nielsen Køreskole er et familieforetagende og er en af Aalborgs ældste køreskoler.

Heinrich Nielsen begyndte i 1961 på Østre Allé og flyttede i 1967 til P. A. Estrupsvej ved Vejgaard Torv, hvor vi stadig holder til.

I 1987 byggede vi Køreskolecentret i industrikvarteret i Aalborg Ø. Hér findes moderne lokaler, bil- og mc værksted og manøvrebane. Som elev hos os, har du fri adgang til banen med dit eget køretøj, så du lovligt kan træne ekstra.

Heinrich Nielsen Køreskole drives i dag af Heinrich's sønner - Lennart Heinrich Nielsen og Asger Heinrich Nielsen - begge med mere end 25 års kørelærererfaring. Vi tilbyder dig kørekort til personbil, motorcykel og trailer samt generhverv. Vi er eneste køreskole i Aalborg med egen manøvrebane og tilhørende lokaler. De køretekniske øvelser til motorcykel klares på Danmarks største racerbane - hos FDM på Jyllandsringen. Til bilkørekort benytter vi Støvring Køretekniske Anlæg.

Hos os vil du opleve stor erfaring og du mærker, at der er styr på planlægningen af dit forløb, alle kender dit navn og interesserer sig for dine fremskridt. Vi har de bedste lokaler, bedste biler og motorcykler og vi gør os umage for at du består prøverne første gang. 

Du er altid velkommen til at besøge os, inden du vælger køreskole. Bare ring, eller skriv. 


De fleste består første gang!


Vort speciale er lave dumpeprocenter, dygtige bilister og tilfredse kunder.

Derfor kommer de fleste elever også til os via anbefalinger fra tidligere elever, og det er vi selvfølgelig meget glade for.

Det siger kunderne


Vi er hurtige og effektive i undervisningen og spilder ikke din tid og dine penge på dårlig planlægning, aflysninger, ekstra teoriprøver eller ekstra køreprøver m.v. Vi er måske lidt dyrere end de andre ved første øjekast, men med mindst 90% sikkerhed for at bestå første gang (dokumenteret ved Nordjyllands Politi), bliver vi i mange tilfælde de billigste i den sidste ende.


Sådan undervises du

Teoriundervisningen hos os er holdundervisning på små hold, hvor alle kender alle og møder samme teorilærer hver gang. Du bliver ikke "plantet" foran en computer med høretelefoner på, men bliver undervist på "gammeldaws" manér, hvor vi snakker om tingene og altid har tid til spørgsmål og svar.

Kørekort til bil

 

Kørekort til MC


Ved kursusstart får du udleveret et program for undervisningen, så du lettere kan planlægge din hverdag.

Ved den praktiske køreundervisning har du mulighed for at prøve flere forskellige biler eller motorcykler og da vi er flere kørelærere, har du også mulighed for enten at prøve flere eller vælge den kørelærer du har det bedst med.


Vores manøvrebane kan du låne helt gratis, hvis du har lyst til at øve dig i din egen bil eller MC. 

Kort sagt, så er vi nogle samvittighedsfulde kørelærere, der ikke giver slip på dig, før du kører så godt, så du kan køre vores egne børn i skole...

Om Køreskolecentret

 
Du kan altid ringe på 98 137 037, hvis du vil vide mere om køreskolen. 


Asger Heinrich Nielsen

- er indehaver af Heinrich Nielsen Køreskole og uddannet kørelærer til alle kategorier i 1994 og er desuden særligt godkendt til uddannelse af kørelærere og taxichauffører.

Bor i Vejgård og er vild med alt med motor - også i fritiden, der bruges på MC enten på bane eller vej. Er fast instruktør på FDM's MC kurser både som kørelærer og racerkører.  

Asger underviser alle teorihold og køreteknik og har kontakt til alle elever i køreskolen.

Mobiltlf. 40 63 01 44.

Lennart Heinrich Nielsen

- er uddannet kørelærer til bil og motorcykel i 1992 og er særligt godkendt til uddannelse af kørelærere.

Bor i Vejgård og arbejder som civilingeniør med udvikling af mobiltelefoner. 

Det meste af fritiden bruges på køreskolen, især med undervisning af motorcykelelever.

Er desuden bidt af maskiner og alt med 4-hjulstræk.