Du er her: Forside Bil Kørekort til bil Kørekort til bil

Kørekort til bil


Ønsker du en grundig undervisning med erfarne kørelærere, der sætter din og andres sikkerhed højt, så kan du trygt du vælge os.

Vi har uddannet bilister siden 1961 og har mere end 60 års erfaring i undervisning og styr på planlægningen fra start til slut. Så behøver du kun koncentrere dig om at køre bil.

Du kan vælge, at tage kørekort med manuelt gear eller automatgear.


Hvorfor vælge os ?


I teoriundervisningen har du den samme kørelærer i hele forløbet og til kørsel den samme kørelærer. Der er god tid til at stille spørgsmål, så du opnår den rigtige forståelse for det at tage kørekort. Vores teorilokaler er udstyret med alt i moderne teknisk udstyr, som vi kombinerer med vores almindelige undervisning ved tavlen. Hos os får du masser af personlig undervisning, og bliver klædt helt på, inden du skal køre i en af vores Mercedes'er eller Tesla.

 • Vi har egen manøvrebane. Den kan du bruge gratis i egen bil, undervejs i dit kørekortforløb. Det kan spare dig for dyre timer i skolevognen.
 • Vi er engagerede, har alle mere end 25 års erfaring og gør alt for at du slipper så billigt som muligt, består første gang og bliver en god bilist.
 • Skolevognene er Mercedes med almindeligt gear eller med automatgear, hvis du vælger det.

Har du lyst til at vide mere om vores køreskole, og møde nogle af os, er du velkommen til at ringe, besøge os eller deltage i en gratis og uforpligtende teoriaften.


Du kan vælge kursus i Vejgaard eller ugekursus i Aalborg Ø.

i Vejgaard går du til teoriundervisning én gang om ugen, mandag kl 16.00-19.00.

Teoriundervisningen varer 8 uger, i alt 8 gange á 3 timer pr. gang. 

Mere om kursus i vejgaard


Ugekurset er fem hele dage. Du modtager teori om formiddagen og kørsel om eftermiddagen. Vi planlægger ugekurser i skoleferier. I løbet af på 5 dage når vi en stor del af den lovpligtige undervisning. Den resterende del af undervisningen aftales individuelt. Normalt har du kørekortet i hånden efter 5-6 uger. 

Ugekurser afholdes på Køreskolecentret. På ugekurser er der gratis transport med vores bus fra Rema v. Politigården i Aalborg og Vejgaard Torv.

Ugekursus i aalborg ø


For at få kørekort til personbil kræver kørekortbekendtgørelsen som minimum følgende:

 • Mindst 29 teorilektioner og mindst 24 kørelektioner.

  De 24 kørelektioner er fordelt med
 • 4 lektioner på manøvrebane
 • 16 lektioner på vej. Køres normalt som 2 lektioner ad gangen 7 gange, 1 lektion i mørke og 1 opvarmning før køreprøve.
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg.

  En lektion har en varighed af minimum 45 minutter.

Førstehjælp

Når du skal have kørekort for første gang, er et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus obligatorisk.

Du kan enten tage kurset hos os eller et andet sted. Har du allerede et førstehjælpskursus, på for eksempel 12 timer, er du fritaget såfremt kursusbeviset ikke er mere end ét år gammelt og indeholder undervisning i færdselsrelateret førstehjælp. 

 


Se mere om:

 

Undervisningen  Priser

 

Vores biler automatgear

 

Hold & tilmelding 

 


Det får du hos os:

 • Stor erfaring : Vi har erfaringen. Så kan du slappe af og koncentere dig om at køre bil.

 • Høj beståelse : Vi går op i vores arbejde og færdselssikkerhed. Derfor kan du også være mere end 90% sikker på at bestå prøverne første gang.

 • Manøvrebanekørsel : Manøvrebanekørsel foregår på vores egen manøvrebane, hvor du efterfølgende kan øve dig i din egen eller familiens bil. Det er gratis, og giver større sikkerhed, når du senere skal køre i bilen på vejen.

 • Mercedes biler : Lær at køre en bil i den rigtige størrelse! Mercedes opfandt verdens første bil og er en af de mest eftertragtede biler i verden. Hos os kan du vælge, at køre Mercedes med manuelt gear eller med automatgear.

Følg med:Tilmeld dig Heinrich Nielsen Køreskoles nyhedsbrev - så er du opdateret omkring kurser og arrangementer!

Vi udsender nyhedsbrevet flere gange årligt.

 

Tilmeld nyhedsbrev