Kørekort til bil


Ønsker du en grundig undervisning med erfarne kørelærere, der sætter din og andres sikkerhed højt, så kan du trygt du vælge os.

Vi har mere end 50 års erfaring i undervisning og styr på planlægningen fra start til slut. Så behøver du kun koncentrere dig om at køre bil.

Du kan vælge, at tage kørekort med manuelt gear eller automatgear.


Hvorfor vælge os ?


I teoriundervisningen har du den samme teorilærer i hele forløbet. Der er god tid til at stille spørgsmål, så du opnår den rigtige forståelse for det at tage kørekort. Vores teorilokaler er udstyret med alt i moderne teknisk udstyr, som vi kombinerer med vores almindelige undervisning ved tavlen. Hos os får du masser af personlig undervisning, og bliver klædt helt på, inden du skal ud at køre i en af vores Mercedes'er.

 • Vi har egen manøvrebane. Den kan du bruge frit i egen bil, undervejs i dit kørekortforløb. Det kan spare dig for mange timer i skolevognen.
 • Vi er engagerede, har alle mere end 20 års erfaring og gør alt for at du bliver en god bilist.
 • Skolevognene er Mercedes med almindeligt gear eller med automatgear, hvis du har valgt det.
 • I pauserne kan du benytte trådløst netværk, varmdriksautomat og sofaer. Du er også velkommen til at gå i garagen og kigge på de biler og motorcykler, som vi har til rådighed i køreskolen.

Har du lyst til at vide mere om vores køreskole, og møde nogle af os personligt, er du velkommen til at ringe til os, besøge os eller deltage i en gratis og uforpligtende teoriaften.


Du kan vælge mellem et aftenkursus eller et ugekursus

På aftenkursus går du til teoriundervisning to gange den første uge. I resten af teoriforløbet undervises du én gang om ugen.

Undervisningsforløbet strækker sig over to til tre måneder og du vil modtage teoriundervisning i alt 8 gange á 3 timer pr. gang. Teoriundervisningen på aftenkurset er typisk fra 16-19 i vores teorilokale i Vejgård.

Mere om Aftenkursus


Ugekurset er fem hele dage. Du modtager teori om formiddagen og kørsel om eftermiddagen. Vi planlægger ugekurser i skoleferier. I løbet af på 5 dage når vi en stor del af den lovpligtige undervisning. Den resterende del af undervisningen aftales individuelt. Normalt har du kørekortet i hånden efter 5-6 uger. 

Ugekurser afholdes på Køreskolecentret. På ugekurser er der gratis transport med vores bus fra Nørresundby, Aalborg Banegård og Vejgård Torv.

Mere om Ugekursus


For at få kørekort til personbil kræver kørekortbekendtgørelsen som minimum følgende:

 • Mindst 29 teorilektioner og mindst 24 kørelektioner.
 • De 24 kørelektioner er fordelt med 4 lektioner på manøvrebane
 • 16 lektioner på vej
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg.
 • En lektion har en varighed af minimum 45 minutter.

Førstehjælp

Når du skal have kørekort for første gang, er et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus obligatorisk.

Du kan enten tage kurset hos os eller et andet sted. Har du allerede et førstehjælpskursus, på for eksempel 12 timer, er du fritaget såfremt kursusbeviset ikke er mere end ét år gammelt og indeholder undervisning i færdselsrelateret førstehjælp. 

 


Se mere om:

 

Undervisningen  Priser

 

Vores biler Køreteknik

 

Hold & tilmelding 

 


Det får du hos os:

 • Flere biler : Du har mulighed for at køre i flere biler og blive undervist af flere kørelærere. Det fjerner for en stor dels vedkommende noget af nervøsiteten, når du skal køre med en prøvesagkyndig til køreprøven.

 • Høj beståelse : Vi går op i vores arbejde og færdselssikkerhed. Derfor kan du også være mere end 90% sikker på at bestå prøverne første gang.

 • Manøvrebanekørsel : Manøvrebanekørsel foregår på vores egen manøvrebane, hvor du efterfølgende kan øve dig i din egen eller familiens bil. Det er gratis, og giver større sikkerhed, når du senere skal køre i bilen på vejen.

 • Mercedes biler : Lær at køre en bil i den rigtige størrelse! Mercedes opfandt verdens første bil og er en af de mest eftertragtede biler i verden. Hos os kan du vælge, at køre Mercedes med manuelt gear eller med automatgear.

Følg med:Tilmeld dig Heinrich Nielsen Køreskoles nyhedsbrev - så er du opdateret omkring kurser og arrangementer!

Vi udsender nyhedsbrevet flere gange årligt.

 

Tilmeld nyhedsbrev