Du er her: Forside Om køreskolen Lidt om os Corona info - se mere

Corona info - se mere


Regeringen har iværksat en række tiltag for at begrænse udbredelsen af corona smitte i Danmark.

Heinrich Nielsen Køreskole tager situationen alvorligt og de nuværende regler, har følgende virkning for vores undervisning:

Situationen lige nu er, at alle køreskoler er tvangslukkede indtil foreløbigt d. 15. marts 2021. 
Vi håber snart at komme igang - Vi sidder klar ved telefonerne, hvis du har spørgsmål.

 

Personbil og B/E (stor trailer):

I teorilokalet: Vi har 4 m2 pr. elev i teorilokalet. Der er vand og sæbe samt håndsprit tilgængeligt, hvor det er relevant. Vi gør rent flere gange om dagen.

I skolevognen: Inden kørslen afsprittes hænder på elev og kørelærer. Bilen rengøres og afvaskes indvendigt imellem hver elev.

Generhverv og kontrollerende prøve:

De fleste forløb til generhverv og kontrollerende prøve tages som selvstudium, og du kan stadig bestille online adgang hos os til Drive4you, hvor du kan øve teori og teoriprøver hjemme på computer, tablet eller smartphone.
Der kræves ingen tilmelding til generhverv. Send en mail til info@hnk.dk og skriv om du ønsker 1 måned (150,-) eller 3 måneders (300,-) adgang til Drive4you - og så er du igang. 

Når du har bestået teoriprøven selv, eller med hjælp i form af eneundervisning fra os, begynder vi at køre. Med hensyn til smittefare, vil vi følge de samme retningslinjer som til personbil.

Motorcykel:

Den største udfordring/smittefare er vores mc-låne tøj og vi vil derfor kraftigt opfordre til, at du investerer i dit eget tøj eller ihvertfald hjelmj, hvis du skal starte på mc undervisning hos os. Vi bruger håndsprit overalt og en ozongenerator, som dræber bakterier, bruges dagligt. Det betyder, at du kan låne vores udstyr, hvis det ikke har været i brug den pågældende dag, men det du'r ikke at flere bruger f.eks. den samme hjelm på samme dag.

For at overholde krav om antalkvadratmeter pr. deltager, har vi indrettet vores 200 m2 garage til teorilokale. Det giver mere end dobbelt så meget plads som forlanges til hver enkelt, og det er meget hyggeligt, at sidde omgivet af motorcykler til teori. Eneste ulempe ved garagen er, at den er uisoleret, så er der koldt udenfor, er der også koldt i vores garage.

Prøver:

Åbnes igen i april, hvis alt går efter planen. Teoriprøver vil blive afviklet med 6 personer ad gangen istedet for normalt 12, så måske opstår der ventetid.

Der forlanges brug af mundbind til teoretisk- og praktisk prøve.

Tilmelding:

Er du i tvivl om vores håndtering af corona smittefaren, er du til enhver tid velkommen til at ringe til os på 98 137037 for at høre nærmere. Du må også gerne besøge os, så du kan se de faktiske forhold.

 

Venlig hilsen 

Asger Heinrich Nielsen
Heinrich Nielsen Køreskole