Du er her: Forside Om køreskolen Lidt om os Corona info - se mere

Corona info - se mere


Regeringen har iværksat en række tiltag for at begrænse udbredelsen af corona smitte i Danmark.

Heinrich Nielsen Køreskole tager situationen alvorligt og de nuværende regler, har følgende virkning for vores undervisning.

Følgende regler er gældende fra 14. juni:

 • Ved enhver form for undervisning (teoriundervisning og køreundervisning) samt teori- og praktisk prøve, skal coronapas fremvises for kørelæreren eller andet personale i køreskolen.
  Et godkendt coronapas og dermed adgang til undervisning kan være:
  1) negativ test, der er højst 72 timer gammel fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget,
  2) positiv test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammel fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget, eller
  3) gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

  Dokumentationen kan foreligge både i papirformat og elektronisk, og navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.
  Coronapasset skal forevises ved ankomst til et lokale eller køretøj i forbindelse med undervisningen.

 • Bortvisning skal ske i følgende tilfælde:
  1) hvis der ikke kan fremvises gyldigt coronapas. 
   

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Såfremt det er nødvendigt at bortvise en elev i henhold til reglerne, forlanger vi almindelig lektionsbetaling for den aftalte teori- eller køretid.
Af hensyn til alle elever, lukker vi ikke nogen ind, som mener de er fritaget for restriktionerne.

Personbil og B/E (stor trailer):

I teorilokalet: Der er vand og sæbe samt håndsprit tilgængeligt, hvor det er relevant. Vi gør rent flere gange om dagen.
Vi har indrettet lokalerne, så smittefaren reduceres mest muligt.

I skolevognen: Inden kørslen afsprittes hænder på elev og kørelærer. Bilen rengøres, afvaskes og udluftes 5-10 min imellem hver elev.
Såfremt vejret tillader det, kører vi med åbne vinduer for at få frisk luft og ellers godt med blæs på klimaanlægget.
I bilen er håndsprit tilgængelig for elev, kørelærer og prøvesagkyndig.

Generhverv og kontrollerende prøve:

Det teoretiske forløb til generhverv og kontrollerende prøve vælger de fleste at tage som selvstudium, og du kan bestille online adgang hos os til Drive4you, hvor du kan øve teori og teoriprøver hjemme på computer, tablet eller smartphone. Det vil sige, at du først møder op i køreskolen, når teoriprøven er bestået og det er tid til en køretur.

Vi har ingen holdundervisning til generhverv og kontrollerende prøve. Send en mail til info@hnk.dk og skriv om du ønsker 1 måned (150,-) eller 3 måneders (300,-) adgang til Drive4you - og så er du igang. Når du har bestået teoriprøven selv, eller med hjælp i form af eneundervisning fra os, begynder vi at køre.
Med hensyn til smittefare, vil vi følge de samme retningslinjer som til personbil.

Motorcykel:

Den største udfordring/smittefare er vores mc-låne tøj og vi vil derfor kraftigt opfordre til, at du investerer i dit eget tøj eller ihvertfald hjelm, inden du starter på mc undervisning hos os.
Vi bruger håndsprit overalt og en ozongenerator, som dræber bakterier, bruges dagligt. Det betyder, at du kan låne vores udstyr, hvis det ikke har været i brug den pågældende dag, men det du'r ikke at flere bruger f.eks. den samme hjelm på samme dag. Derfor er det en rigtig god idé at købe din egen hjelm.

Prøver:

Teoriprøver vil blive afviklet med 6 personer ad gangen istedet for normalt 12, så det tager flere dage end normalt, at få et hold til teoriprøver og der kan være ventetid.

Der forlanges fremvisning af coronapas til teori- og praktisk prøve.

Tilmelding:

Er du i tvivl om vores håndtering af corona smittefaren, er du til enhver tid velkommen til at ringe til os på 98 137037 for at høre nærmere.
Du må også gerne besøge os, så du kan se de faktiske forhold.

 

Venlig hilsen 

Asger Heinrich Nielsen
Heinrich Nielsen Køreskole