Du er her: Forside Bil Kørekort til bil Bil kørekort

Bil kørekort


Dato:
17. april 2023

Tid:
16.00 -19.00

Sted:
Vejgård afdeling


Teoriundervisning onsdage kl. 16.00-19.00.

Teori 8 gange.

Ring gerne 98137037 for mere info.

Læs mere om forløbet inden du tilmelder dig.


Tilmelding


Bemærk:

 

Der udsendes en automatisk e-mail bekræftelse på tilmeldingen. Hvis du ikke modtager bekræftelsen i din inbox, beder vi dig tjekke om den er blevet fanget i dit spam filter. 

Har du kommentarer, eller er der relevante oplysninger såsom hvilke kørekort, du evt. har i forvejen, hvornår du erhvervede dit sidste kørekort osv. er du meget velkommen til at anføre dem i kommentarfeltet.

Felter markeret med  er obligatoriske og skal udfyldes for at du kan indsende tilmeldingen.


 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:


 


Alle hold:

Bil kørekort
Dato: 17. april 2023
Tid: kl. 16.00 -19.00
Sted: Vejgård afdeling

Tilmeld


Det får du hos os:

  • Flere biler : Du har mulighed for at prøve flere biler og kørelærere. Så bliver du måske ikke så nervøs, når du skal køre med en fremmed prøvesagkyndig til køreprøven.

  • Høj beståelse : Vi går op i vores arbejde og færdselssikkerhed. Derfor kan du også være mere end 90% sikker på at bestå prøverne første gang.

  • Manøvrebanekørsel : Manøvrebanekørsel foregår på vores egen manøvrebane, hvor du efterfølgende kan øve dig i din egen eller familiens bil. Det er gratis, og giver større sikkerhed, når du senere skal køre i bilen på vejen.

  • Mercedes biler : Lær at køre en bil i den rigtige størrelse! Mercedes opfandt verdens første bil og er en af de mest eftertragtede biler i verden. Hos os kan du vælge, at køre Mercedes med manuelt gear eller med automatgear.